Monosodyum glutamatın E kodunun E621 olduğunu öğrendiğimde, bu katkı maddesinin gıda endüstrisindeki yaygın kullanımını daha iyi anladım. Peki, E621 kodunun sadece lezzet arttırıcı olarak mı kullanıldığını düşünüyorsunuz, yoksa başka katkı maddeleriyle bir araya geldiğinde farklı etkiler yaratabilir mi? Ayrıca, bu maddelerin sağlık üzerindeki etkileri konusunda sizin deneyimleriniz neler? MSG'yi tükettikten sonra herhangi bir yan etkiyle karşılaştınız mı?
Monosodyum glutamatın E kodunun E621 olduğunu öğrendiğimde, bu katkı maddesinin gıda endüstrisindeki yaygın kullanımını daha iyi anladım. Peki, E621 kodunun sadece lezzet arttırıcı olarak mı kullanıldığını düşünüyorsunuz, yoksa başka katkı maddeleriyle bir araya geldiğinde farklı etkiler yaratabilir mi? Ayrıca, bu maddelerin sağlık üzerindeki etkileri konusunda sizin deneyimleriniz neler? MSG'yi tükettikten sonra herhangi bir yan etkiyle karşılaştınız mı?
Cevap yaz