Sodyum mono glutamatın gıda endüstrisindeki yeri gerçekten ilginç değil mi? Umami tadını artırmak için bu kadar yaygın kullanılmasını nasıl değerlendiriyorsunuz? Ayrıca, MSG'nin sağlık üzerindeki etkileri konusunda farklı görüşlerin olması hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce bu konuda daha fazla araştırma yapılmalı mı? Alternatif ve doğal tatlandırıcıların kullanımı da gündemde, bu konuda hangi tatlandırıcıları tercih edersiniz?
Sodyum mono glutamatın gıda endüstrisindeki yeri gerçekten ilginç değil mi? Umami tadını artırmak için bu kadar yaygın kullanılmasını nasıl değerlendiriyorsunuz? Ayrıca, MSG'nin sağlık üzerindeki etkileri konusunda farklı görüşlerin olması hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce bu konuda daha fazla araştırma yapılmalı mı? Alternatif ve doğal tatlandırıcıların kullanımı da gündemde, bu konuda hangi tatlandırıcıları tercih edersiniz?
Cevap yaz