Sodyum glukonatın gıda sektöründeki yerini merak ediyorum. Özellikle koruyucu madde olarak kullanılması ve gıda ürünlerinin raf ömrünü uzatma özelliği hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacım var mı? Ayrıca bu bileşiğin lezzet arttırıcı olarak nasıl bir etki sağladığını öğrenmek isterim. Sağlık açısından herhangi bir risk taşıyor mu?
Sodyum glukonatın gıda sektöründeki yerini merak ediyorum. Özellikle koruyucu madde olarak kullanılması ve gıda ürünlerinin raf ömrünü uzatma özelliği hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacım var mı? Ayrıca bu bileşiğin lezzet arttırıcı olarak nasıl bir etki sağladığını öğrenmek isterim. Sağlık açısından herhangi bir risk taşıyor mu?
Cevap yaz